Personal trainer Friesland

Fitness met blijvend resultaat in Leeuwarden?

Kennis is kracht

In 2023 kun je niet zonder pt training

Kennis is kracht

Ben je op zoek naar goede fitness in Leeuwarden? Of ben je al jaren aan het sporten/fitnessen en boek je maar geen resultaat? Tijd om je abonnement bij Basic-Fit, Fit For Free of My HealthClub op te zeggen en te gaan voor sporten met resultaat! Kies voor personal training bij GO180 in Leeuwarden. Ga direct aan je slag met je eigen personal trainer of sluit aan bij één van onze small groups. Of het nu gaat om een doelgerichte trainingen op maat of om voedingsadvies voor een goed en gevarieerd eetpatroon? Het team van professionele trainers staat voor je klaar. Stop met het kansloos trekken aan gewichten, kies voor onze bewezen aanpak. Kennis is kracht!

Waarom kiezen voor GO180 fitness?

Voor de trainers en coaches GO180 is gezond leven meer dan fitness alleen. Wij bieden jou daarom een totaal aanpak waarbij naast personal training, voedingsadvies en lifestyle coaching een zeer belangrijke rol speelt. Het behalen van jouw (fysieke) doelstellingen is het belangrijkste tijdens onze samenwerking met jou. De trainer die jou coacht breng je de belangrijkste principes van voeding en fysieke training bij. We willen dat je begrijpt waarom we doen wat we doen. Deze kennis kun je vervolgens altijd op jezelf toepassen, ook na onze samenwerking; je investeert dus in jezelf én je gezondheid! Een win-winsituatie dus.

Geïnteresseerd in een proeftraining?

Geïnteresseerd in fitness door één van onze Personal Trainers? Of wil je graag een proeftraining doen? We horen graag van je. Je kan ons een e-mail sturen via info@go180.nl of gebruik ons contactformulier. Wil je liever eerst telefonisch contact? Bel ons dan op telefoonnummer 058-2038080.