GO180 164

Hidde van der Wal

Het geeft mij energie om jou op weg te helpen naar je fysieke en mentale doelen, zodat jij actief en positief in het leven staat!

Specialisme

Het aanleren van de juiste beweegpatronen en het opstellen van trainingsprogramma’s richting een specifiek doel heeft mijn  interesse binnen sport en gezondheid. Mijn doel is om jou te laten presteren op het niveau wat voor jou haalbaar, uitdagend en goed vol te houden is! De weg hiernaar toe doen we samen.

  • Performance training en coaching
  • Kracht- en conditie training
  • Leren omgaan met tegenslagen
  • Blessurepreventie
  • Sportspecifieke trainingen

Mijn achtergrond en aanpak

Mijn leven staat al een lange tijd in het teken van sport en gezondheid. Op mijn 5e ben ik begonnen met voetballen en dit doe ik nog steeds met veel passie en plezier. Mijn interesse in sport, gezondheid en vitaliteit werd gedurende mijn middelbare schooltijd zo dusdanig dat ik ben begonnen met de Bachelor Sportkunde in Groningen. In 2020 ben ik afgestudeerd bij een topsportorganisatie in het voetbal waarbij prestatieverbetering centraal stond. In deze periode heb ik geleerd dat mindset, leefstijl, voeding en training centraal staan en het grootste deel van je prestaties bekleden. Als coach krijg ik er energie van om jou op weg te helpen naar je fysieke en mentale doelen zodat jij actief en positief in het leven gaat staan.