GO180 92

Mart Scholten

Ik heb een enorme drive ontwikkeld om anderen te inspireren, motiveren en stimuleren door middel van training en coaching.

Specialisme

Het uitvoeren van diverse oefeningen op een haalbaar maar uitdagend niveau en daarbij de oefening dusdanig uitvoeren dat dit geen gevaar voor blessures op levert. Daar ligt mijn kracht.

  • Effectief en doelgericht trainen
  • Wedstrijd / Shoot voorbereiding
  • Blessurepreventie
  • Voedingsadvies en coaching

Mijn achtergrond

Als kleine jongen stond ik al vroeg op het voetbalveld. Na 9 jaar genoten te hebben van deze mooie sport was het tijd voor iets anders. Ik besloot de sportschool in te lopen en vanaf dag 1 wist ik: “ja, dit is mijn plek”

Mijn passie voor fitness heeft ertoe geleid dat ik de HBO studie “Sportkunde” ben gaan volgen. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van effectief trainen, voeding en blessurepreventie.

De weg naar een gezonder en vitaler leven zit vol bochten en kuilen, dit heb ik zelf ervaren tijdens mijn voorbereiding op mijn eerste bodybuild wedstrijd. “Vallen en opstaan.” En het proces van vallen en opstaan is typerend in de weg naar een gezonder en vitaler leven. Hier help ik jou graag bij!

Klaar om van start te gaan? Onder het genot van een bakje koffie maak ik graag kennis en kijk ik graag hoe ik jou verder kan helpen met het bereiken van je persoonlijke doelen.