GO180 39

Derk Feenstra

Met persoonlijke eet, beweeg én leefstijladviezen help ik jouw naar een vitaler en gezonder leven!

Specialisme

Mijn doel is om jou te helpen met het maken van de juiste beweeg, eet en leef keuzes. Gewoontes die aansluiten bij jouw persoonlijk doel, maar ook passen binnen je huidige leefstijl zodat jij het optimale uit je dag kunt halen.

  • Krachttraining
  • Voedingsadvies en recepten
  • Leefstijlcoaching

Achtergrond

Tot mijn 18e levensjaar ben ik actief geweest op de voetbalvelden. Hierdoor is sport en bewegen, in dit geval voetbal altijd een vaste basis voor mij geweest met alle bijbehorende voordelen voor m’n gezondheid. Helaas door mijn studie tot zelfstandig werkend kok moest ik stoppen. Maar stil zitten zit niet in mij en vanaf dat moment, ben ik de sportschool ingedoken en wist ik het al snel mijn eigen te maken.

Mijn interesse van lekker eten veranderde gedurende mijn studie naar gezond en voedzaam eten. Eten als optimale brandstof om ervoor te zorgen dat je goed kunt presteren en herstellen. Als afgestudeerde voedingsvoorlichter kun je bij mij terecht voor adviezen over voedselbereiding en de impact van voeding op jouw gezondheid. Naast gezonde voeding is het juist uitvoeren van diverse oefeningen ontzettend belangrijk om het beste uit je training te halen en blessures te voorkomen. Met mijn ervaring en verdieping help ik je ook graag het optimale uit je training te halen. 

Als trainee bij GO180 zal ik mij verder ontwikkelen tot personal trainer en coach.