180 Days Lifestyle Program

Hét programma om een gezond en fit leven te gaan én blijven te leiden. In 180 dagen tijd werken we toe naar de jou gewenste resultaten.

Voor wie is het programma?
Voor mensen die alles hebben geprobeerd. Probeer jij als drukke, hardwerkende vrouw/man, moeder/vader of ondernemer een bepaalde gezonde lifestyle aan te houden en lukt dit wel een tijdje, maar val je uiteindelijk toch weer in je oude gewoontes en patronen? Heb je vaak, tegen beter weten in, het voornemen: “maandag probeer ik het weer”? Uiteindelijk heb je het te druk of ben je moe. In onze drukke levens komt je gezondheid zo nu en dan op de laatste plaats. Uiteindelijk hebt je het te druk of ben je moe als moderne mens. En daarbij komt je gezondheid vaak op de laatste plaats. Tijd om brutaal eerlijk naar jezelf en je gewoontes te kijken. Tijd voor verandering.

Wat houdt het programma in?
Om tot verandering in je lifestyle te komen is het noodzakelijk om een goede basis te leggen. Je kunt wel een dak of nieuwe muren plaatsen, maar als de fundering niet sterk genoeg is, stort het uiteindelijk alsnog in. Met andere woorden, je kunt gaan sporten en telkens opnieuw op dieet gaan, maar als jouw eigen basis niet sterk is, val je telkens terug in jouw oude patroon met slechte gewoontes.

Door middel van lifestyle coaching maken we je bewust van je oude gewoontes en leren we je tegelijkertijd nieuwe gewoontes aan. Verandering is namelijk pas mogelijk na bewustwording. We zeggen niet wat je moet doen, maar we leren je stap voor stap waarom je iets doet en hoe je dit op de meest effectieve en efficiënte manier kan doen. Op deze wijze bouw je stap voor stap aan een resultaat voor de rest van je leven. En dat wil je uiteindelijk.

Wat houdt het programma in?
– Je doelen bepalen en daadwerkelijk ook jouw doelen behalen;
– 2x per week trainen
– Trainen met 100% effort
– Wat de juiste voeding voor jou is en waarom
– Het optimaliseren van je darmen en spijsvertering
– Monitoren van je body composition
– Monitoren stresslevels
– Het verbeteren van je hormonale balans
– Meer energie en een betere vetverbranding
– Leren je resultaten blijvend te houden
– Kortom; een gezondere versie van jezelf!

Wat verwachten wij van jou?
– 100% inzet en aanwezigheid
– 100% toewijding op resultaat

Wil je meer informatie over de 180 days lifestyle program of wil je gelijk aan de slag? Vul dan onderstaand je gegevens in of neem telefonisch contact op via 058-2038080