12 Week Result Program

Het enige 12 weken transformatie én educatie programma dat speciaal is ontworpen voor het behalen van jouw fysieke en mentale doelstelling(en), inclusief de tools en steun om je lichaam en leven te veranderen.

Voor wie is het programma?
Voor mensen die bijzonder toegewijd zijn, de juiste mindset hebben en te allen tijde doen wat nodig is om resultaat te bereiken. We verwachten dat je 100% ALL-INN bent. Wat dat voor jou persoonlijk is en hoe dat er uit ziet doet er niet toe. Als jij je hierin kunt vinden, zul je met onze begeleiding in 12 weken een bijzondere transformatie ondergaan.

Je traint in de privé gym van GO180 met de beste faciliteiten, de nieuwste technologieën en werkt met de beste coaches. Je zult hardnekkig vet weg zien smelten en bouwt tegelijkertijd spiermassa op, waardoor je metabolisme een boost krijgt. Allemaal in slechts 12 weken tijd. Het belangrijkste resultaat? We je leren je hoe je jouw fysieke en mentale verandering blijvend kunt behouden.

Wat doet het programma?
Veel mensen verdoen hun tijd aan work-out programma’s die niet vol te houden zijn, diëten die ze toch niet volgen en fitnesstrends die gewoon niet werken. Wij monitoren jouw lichaamsvet, hormonen en stresslevel terwijl jij je lichaam ziet veranderen en je energieniveau voelt toenemen. Combineer dit met coaching op maat en je hebt een bewezen effectief en resultaatgericht programma.

Wat houdt het programma in?
– Je doelen bepalen en daadwerkelijk ook jouw doelen behalen
– 2 keer per week trainen
– Trainen met 100% effort
– Wat de juiste voeding voor jou is en waarom
– Het optimaliseren van je darmen en spijsvertering
– Monitoren van je bodycomposition
– Monitoren stresslevels
– Het verbeteren van je hormonale balans
– Meer energie en een betere vetverbranding
– Leren je resultaten blijvend te houden
– Kortom; een gezondere en krachtigere versie van jezelf!

Wat verwachten wij van jou?
– 100% inzet en aanwezigheid

Wil je meer informatie over de 12 Week Result Program of wil je gelijk aan de slag? Vul dan onderstaand je gegevens in of neem telefonisch contact op via 058-2038080