Lange tijd heb ik al moeite met mijn gewicht gehad, van alles geprobeerd maar niks hielp echt. Op een gegeven moment heb ik besloten om het over een compleet andere boeg te gooien. Vorig jaar Oktober ben ik op de open dag geweest van GO180. Ik kreeg hier zo’n goed gevoel bij, je kunt echt merken dat ze kennis hebben over álles. Maar ik voelde me ook heel erg thuis en dat sprak mij vooral erg aan.

Om de keus te maken heeft me nog twee weken gekost, maar het is de beste keuze die ik had kunnen maken.

Sinds November vorig jaar sport ik al onder leiding van Jeroen bij GO180.
Afgelopen jaar heb ik ups en downs gehad, maar Jeroen sleept me er gelukkig altijd doorheen.
Dat valt me ook op, dat het niet alleen maar trainen is. Op persoonlijk vlak zijn ze er ook voor je en dat is minstens zo belangrijk als het trainen en begeleiden zelf. Dankzij Jeroen ben ik een kledingmaat kwijt en is mijn lichaam beter gevormd, ook voel ik me een stuk sterker. Lichamelijk maar ook mentaal!Het aanpassen van de voeding heb ik als meest lastig ervaren, omdat ik van lekker eten hou. Tijdens mijn ‘journey’ ben ik er wel achter gekomen dat lekker eten niet altijd ongezond hoeft te zijn.
 Ik heb al veel geleerd over voeding maar ook hoe je lichaam werkt. Alles wat ik tot nu toe heb geleerd probeer ik zoveel mogelijk toe te passen in het trainen en de voeding.Ik ben erg trots op mezelf ondanks de ups en downs en ik ben een stuk dichter bij mijn doel. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn doel ga halen dankzij GO180!