Recensie Dorien Harmsen

Net voor de zomer van 2017 ben ik begonnen met 2x per week trainen bij Joost Jesse. De afgelopen maanden staan in het teken van veranderingen (nieuwe baan, verhuizen enz.) dus deze verandering, van niet sporten naar 2x per week, paste perfect in het plaatje.

In het begin had ik te maken met onregelmatige werktijden, Joost Jesse speelde hier goed op in met de voedingsadviezen die ik kreeg. Inmiddels heb ik geleerd dat sporten ontspannend kan werken, want hoe lekker is het om alles na een drukke werkdag eruit te gooien tijdens een training. Maar ook op de moeilijke momenten is Joost Jesse er, de begeleiding is erg waardevol, oprecht en respectvol. Begrip is er voor de moeilijke momenten, maar er wordt ook een spiegel voorgehouden. Ik kwam hier immers met een doel!

De trainingen zijn erg gevarieerd, super om te zien dat je lichaam eigenlijk veel meer aan kan dan ik altijd heb gedacht. En daarnaast zie je je lichaam veranderen, heel erg fijn om de positieve reacties van mensen te horen. Maar nu ik het steeds meer zelf begin te zien, raak ik enthousiaster om door te gaan. Alleen het eten, dat is een dingetje, ik vind het soms nog lastig om het voedingsschema te volgen. Ik heb het idee dat ik de hele dag door aan het eten ben, langzamerhand vind ik mijn weg hierin. Fijn is wel om te merken dat ik eerder bepaalde producten heerlijk vond en dat het mij nu niet meer kan bekoren.

De persoonlijke aandacht, deskundigheid, professionele begeleiding en mooie (schone) trainingsruimte typeert GO180.