19 februari 2018

Top 3 supplementen voor meer resultaat en een gezonder lijf.

Bij al onze programma’s staat gezondheid voorop. Daarom adviseren wij in de basis voornamelijk supplementen die de gezondheid bevorderen, aangevuld met een aantal die meer gericht zijn op het verbeteren van trainingsprikkels en herstel. Voedingssupplementen zijn een geconcentreerde bron van één of meerdere vitamines, mineralen of andere voedingsstoffen en zijn een aanvulling op je dagelijkse voeding. Dus, nooit een vervanging voor gezond voedsel.

In de basis adviseren wij onze klanten de volgende drie producten als belangrijkste aanvulling op hun dagelijkse voeding:

MULTIVITAMINE
Om gezond te blijven hebben we een breed scala aan vitaminen en mineralen nodig. Een goed multi-preparaat behoort tot de dagelijkse basisaanvulling om eventuele tekorten in het lichaam aan te vullen of te voorkomen.

MAGNESIUM
Dit sporenelement is essentieel voor energieproductie, metabolisme, spiercontractie, prikkeloverdracht en botmineralisatie. Over de toegevoegde waarde van dit supplement alleen kunnen we al een compleet artikel schrijven, dus deze kun je dan binnenkort ook verwachten.

VLOEIBARE VISOLIE/ALGENOLIE
Een goede visolie of algenolie bevat hoge waardes van de essentiële vetzuren EPA en DHA. Dit supplement verbetert de functie van je hart en bloedvaten, celmembranen, denk- en concentratievermogen, gezichtsvermogen, je humeur en de prikkeloverdracht in het centrale zenuwstelsel.

Wil je meer informatie over deze of andere supplementen of heb je vragen over je gezondheid/fitheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht dat wij je heel goed kunnen helpen.

Naar nieuwsarchief