Wat je ook wilt weten over GO180

Bij GO180 Personal Trainers in Leeuwarden staan twee dingen centraal: jij en jouw gewenste resultaat.

Na een vrijblijvende intake, het afspreken van gezondheidsdoelstellingen en het uitvoeren van een aantal specifieke metingen, maken wij een op maat gemaakt programma dat is gebaseerd op de vier onlosmakelijk met elkaar verbonden elementen: gedrag, voeding, training en herstel. Met je persoonlijke programma werk je samen met je Personal Trainer toe naar jouw gewenste resultaat.

Hoe vaak per week moet ik trainen?

Op voorhand kunnen wij niet beslissen of bepalen hoe vaak jij het beste kunt trainen. Dit is afhankelijk van individuele factoren en het gewenste resultaat dat je wilt behalen. Tijdens een vrijblijvende intake beslissen en bepalen we gezamenlijk hoeveel trainingen er per week nodig zijn om jouw gewenste resultaat te behalen.

Hoe lang duren de trainingen?

Bij ons gaat het niet om de duur of kwantiteit, maar om de kwaliteit van de training. De trainingen duren gemiddeld 60 minuten. En in die 60 minuten wordt er ECHT getraind. Beweging in het dagelijkse leven is van cruciaal belang, maar om resultaat te realiseren is er meer nodig dan dat. De trainingen zullen bestaan uit een combinatie van krachttraining en korte, maar intensieve vormen van cardio-training. 

Is Personal Training altijd 1-op-1?

Wij verzorgen zowel 1-op-1 als 1-op-2 Personal Training. Het voordeel van 1-op-2 Personal Training is dat je elkaar kunt gebruiken ter extra motivatie en ondersteuning en daarnaast is het ook nog eens goedkoper. Vanuit onze ervaring adviseren wij om pas te kiezen voor 1-op-2 training als je er zeker van bent dat de andere persoon er ook volledig voor gaat.

Wat zijn de kosten voor Personal Training?

De kosten zijn afhankelijk van zowel de soort training (1-op-1, 1-op-2 of small group), als het resultaat dat je wilt bereiken. Wij vragen commitment van onze klanten en willen een resultaat voor het leven realiseren! Ons doel is jou niet alleen je resultaat te laten behalen, maar ook te behouden. Jouw persoonlijk advies en de exacte prijzen daarvan lichten we graag toe in een vrijblijvende intake.

Personal Hormonal Profiling

Personal Hormonal Profiling™ geeft Personal Training een nieuw betekenis! De laatste jaren is er steeds meer onderzoek gedaan naar de rol die je hormoonhuishouding speelt op jouw leefstijl. Deze spelen een grote rol, in hoe jij je voelt, waar je vet opslaat en hoe jong je er uitziet. Een Personal Hormonal Profiler maakt niet alleen een trainingsschema maar ook een voedingsplan dat geheel aansluit op jouw huidige hormoonprofiel.

GO180 Small Group

Naast 1-op-1 en 1-op-2 Personal Training is het mogelijk om in een kleine groep te trainen. Een Small Group bestaat uit maximaal 4 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kunt ervoor kiezen om je eigen groep te starten met bekenden of deel te nemen aan een samengestelde groep.

Voedingsadvies

Voeding gaat een cruciale rol spelen in het behalen van de gewenste resultaten. Wanneer je serieus aan de slag gaat met je lijf is het van belang dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt en vooral ook de juiste hoeveelheden. Het resultaat zit hem voornamelijk in de uren om je training heen, waarin voeding een cruciale rol speelt. Eet je te veel dan zal dit de resultaten net zo hard in de weg staan, als wanneer je te weinig eet of wanneer er te weinig variatie wordt toegepast in het eetpatroon. Met alle tegenstrijdige informatie op de markt is het vandaag de dag lastig om te bepalen wat bij jou als persoon past. Wij leren je stap voor stap welke persoonlijke voedingskeuzes het beste bij je passen en hoe, wat, waar, wanneer en hoeveel je er van kan eten. Het is ook erg belangrijk dat je doelstelling wordt bewaakt, elke week zal er daarom een tussentijdse evaluatie plaatsvinden om de voortgang te meten. Je ontvangt wekelijks een nieuw eetschema met uitgeschreven dagschema’s afgestemd op jouw energiebehoefte en doelstelling.

Lifestyle coaching

Alles start en eindigt bij je gedrag, en gedrag kun je veranderen. Aanpassingen in je leefstijl zullen de kwaliteit van het leven verhogen. Door middel van lifestyle coaching maken we je bewust van je oude gewoontes en leren we je tegelijkertijd om nieuwe gewoontes toe te passen. Verandering is namelijk pas mogelijk na bewustwording. Tijdens het intakegesprek zullen we jouw voedingsgewoonten en overige leefstijlgewoontes in kaart brengen en analyseren. Tevens voeren we een aantal specifieke metingen uit om tot een compleet en volwaardig beeld van jou en jouw oude leefstijl te komen. We zeggen niet wat je moet doen, maar we leren je stap voor stap waarom je iets doet en hoe je dit op de meest effectieve en efficiënte manier kan doen. Op deze wijze bouw je stap voor stap aan een resultaat voor de rest van je leven. Centraal staat het aanpassen van je voedingsgewoonten en dagelijkse beweegpatroon, maar ook het optimaliseren van slaap, stress management en persoonlijke groei is een belangrijk aspect dat onderdeel is van het traject. Dit alles om de kwaliteit van leven te verbeteren.

GO180 Outdoor

Een intensief en gevarieerd 10 weken programma waarbij aan kracht, conditie, snelheid, coördinatie en lenigheid wordt gewerkt. Er wordt getraind met lichaamsgewicht, maar ook met diverse trainingsmaterialen zoals: Kettlebells, Sandbells, Medicine balls en meer.

Bedrijfstraining

De focus van GO180 ligt tevens op bedrijven die graag in de gezondheid van haar medewerkers willen investeren. Afhankelijk van de groepsgrootte zal er binnen of buiten getraind worden. De GO180 Outdoor training is een uitstekende training voor teambuilding en het werken aan de gezond- en fitheid van medewerkers.