Vacature Personal Trainer / Coach M/V

Nieuwe collega – Parttime (M/V) gezocht voor GO180 Leeuwarden! VACATURE GESLOTEN.

GO180 Personal Trainers is een ambitieus en groeiend bedrijf met hoge kwaliteitsstandaarden. Wij werken samen met talenten die geselecteerd worden op basis van kennis, ervaring, specialisatie en gedrevenheid. Want trainers van GO180 willen niet alleen het beste uit onze leden halen, maar ook uit zichzelf. Je hebt een brede interesse en een sterke basiskennis op het gebied van voedingskunde en trainingsprincipes en bent bereid om je verder te ontwikkelen en te specialiseren.

TEAM GO180
Het teamgevoel en verbetering staat voorop binnen GO180 Personal Trainers én jij wilt daar graag aan bijdragen. Wij zijn namelijk geen gym waar iedere trainer vanuit zijn eigen opvattingen invulling geeft aan een training. Wij werken vanuit één centrale methodiek. Je hebt een aantoonbare affiniteit met training en voeding,  je bent gedreven, servicegericht, flexibel, representatief (practice what you preach) en ook een echte teamspeler. Daarbij beschik je over sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.

VEREISTEN
Je moet een goede basisopleiding hebben zoals HBO Sport, Gezondheid en Management, ALO, bewegingswetenschappen of soortgelijk. Daarnaast zijn specifiekere opleidingen als NASM, Overload en Chivo een pre. Gedrevenheid, zelfreflectie, aanpassingsvermogen en de ambitie om verder te leren is essentieel binnen onze organisatie.

SOLLICITEREN?
Sluit jij perfect aan op het profiel hierboven en wil jij je aansluiten bij Team GO180 Leeuwarden? Solliciteer dan direct door jouw motivatie met CV te mailen naar info@go180.nl. – VACATURE IS GESLOTEN