GO180 Groningen LR 114

Vacature Clubmanager Groningen

GO180 Groningen zoekt een nieuwe clubmanager! Help jij ons verder bouwen?

Ben jij de Clubmanager die beschikt over ondernemerschap, innovatiekracht en energie? Iemand met humor, niet bang om met de voeten in de klei te staan (lees, trainingssessies geven), maar ook in staat om op tactisch niveau indruk te maken? Dan is dit het moment waar het om draait! GO180 Groningen is op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Bij GO180 werken we met een gedreven team dat elke dag alles op alles zet om het beste uit onze leden te halen. Dat doen we met hoge kwaliteitsstandaarden en niet alleen vanuit een sportvisie. Onze aanpak richt zich op de complete levensstijl. Vanuit intrinsieke motivatie gaan onze leden aan de slag om hun leven om te draaien. De coaches in ons team helpen ze daar vanuit een eenduidige visie mee.

Als Clubmanager heb je een belangrijke rol in het begeleiden, coachen en motiveren van ongeveer acht trainers en coaches. Daarnaast zal je, naast aandacht voor de kwaliteit van trainingen en het stroomlijnen van processen binnen de club, veel aandacht moeten hebben voor de reeds in gang gezette ontwikkeling/verandering. Hiertoe werk je nieuwe innovatieve ideeën uit, ontwikkel je beleid en ben je op de hoogte van de in- en externe ontwikkelingen binnen de fitness branche. Je zult diverse projecten oppakken en groeikansen realiseren voor GO180. Je bent medeverantwoordelijk voor omzetverhoging, met inachtneming van efficiency, effectiviteit en productiviteit. Je bewaakt de randvoorwaarden en draagt lijnverantwoordelijkheid voor de club om tot een optimale prestatie te komen. Daarnaast weet je als Clubmanager evenwicht te brengen in de driehoek ledentevredenheid, medewerker tevredenheid en financiële gezondheid.

Wie ben jij?

Jij bent een ‘ondernemer’ met overstijgend vermogen en innovatiekracht die resultaat gedreven is, maar ook weet wanneer de trainers je nodig hebben als leidinggevende. Je bent een verbinder die zoekt naar de optimale samenwerking met externe partners. Je bent op de hoogte van in- en externe ontwikkelingen en hebt een passie voor fitness en gezondheid. Ook ben je in staat om de bedrijfsvoering van jouw club te optimaliseren. Oftewel, je bent doortastend, nieuwsgierig, initiatiefrijk en energiek.

Je beschikt over een afgeronde (bij voorkeur management- of bedrijfskundige) hbo-opleiding, aangevuld met aantoonbare (management) ervaring op het gewenste opleidingsniveau. Je hebt ervaring binnen, of in ieder geval een sterke affiniteit met de fitness en gezondheidsbranche.

Het salaris ligt tussen de €3045,- en €4543,- bruto per maand op basis van 40 uur (exclusief vakantiegeld, 8%). Je start met een contract voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Hier draait het om

Wij bieden je een toffe en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij G0180 betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd. Wil jij onderdeel worden van onze club in Groningen? Dan horen we graag van je. Solliciteer dan door jouw motivatiebrief met cv te mailen naar Hielke (hielke@go180.nl). Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem contact op met Hielke van der Lei op telefoonnummer 06 19 81 49 17.

Sluitingsdatum: 11 februari 2022

Uiteraard kan je ook het formulier hieronder invullen.

Zie jij jezelf als de nieuwe Clubmanager voor onze club in Groningen?

Solliciteer nu!

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.