Recensie Trijneke Stuit

Vorig jaar beklom ik de Mont Ventoux op m’n racefiets en de euforie daarover was zo groot dat ik mezelf een jaar napret gunde door niet meer te sporten. Mijn conditie holde achteruit. De drempel om het bewegen weer op te pakken werd steeds groter. Op een dag ging ik door mijn rug en doordat ik deze ging ontzien, werden mijn bewegingen minder soepel. Erg confronterend.

Tijdens mijn zomervakantie besloot ik in mijzelf te investeren. Inmiddels train ik bijna 3 maanden twee keer per week bij GO180. De individuele trainingen zijn me op het lijf geschreven. Hij zorgt voor alle randvoorwaarden en ik kan me volledig focussen op mijn oefeningen. Ik vind het prettig dat we stap voor stap naar mijn doel toewerken, een strak en fit lichaam. De trainingen ervaar ik als zeer plezierig doordat Joost goed aansluit bij hoe ik in elkaar zit. Daarbij trainen we in een fijne, persoonlijke omgeving, die goed geoutilleerd is. Daar geniet ik van. 

Ik zie dat mijn lichaam strakker wordt en er voorzichtig wat spieren zichtbaar worden. Dit werkt erg motiverend voor me. Mijn rugklachten zijn verdwenen. Qua voeding heb ik een aantal kleine aanpassingen gedaan. Mentaal gezien heb ik er ook veel baat bij. Een gezonde geest schuilt immers in een gezond lichaam.