Verhaal van member GO180 Groningen

stories | Ferry Stollenga | 03 juni 2022

De kosten van een personal trainer Groningen

Ik was al langere tijd bezig om af te vallen. Maar de resultaten waren steeds van korte duur, eigenlijk alleen terwijl ik bezig was met het dieet zelf. Op een stabiel gewicht blijven lukte niet goed. Ik hoopte bij GO180 niet alleen af te vallen door te “lijnen” maar af te vallen door gezonder bezig te zijn en op die manier het vol te houden.

Aan het begin van het traject vond ik het vooral heel spannend. Ik was bang dat het niet zou gaan lukken en had soms moeite die knop om te zetten, vooral tijdens het sporten.
De grootste verandering is wel echt de mindset in mijn dagelijkse leven geweest. Ik besef me nu meer hoe ik in balans blijf. En dat een uitschieter best een keer kan, als je het maar weer oppakt.

Het meest lastige vond ik het sporten/bewegen. Mijn voedingspatroon heb ik in samenspraak met m’n trainer aangepast, en dat was aan het begin even lastig maar daar raakte ik wel snel aan gewend. Je bent ook niet bezig met afvallen of producten labelen die je niet mag hebben. Maar je gaat op zoek naar recepten en producten die goed voor je zijn (balans eiwitten, koolhydraten en vet). Het sporten vond ik zwaarder. Vooral omdat je in een relatief korte tijd intensief traint, iets dat ik voorheen niet deed. Het heeft geholpen dat m’n trainer wist hoe ik hierin stond, het gesprek erover aan ging en me pushte, maar op een manier dat het voor mij werkte.

Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb! Ik voel me beter, energieker en prettiger. En heel vastberaden om dit vol te houden. Ik heb geleerd wat een gebalanceerd voedingspatroon is. Maar ook welke oefeningen in de sportschool werken voor mijn lichaam en doelen. De volgende stap is om mijn resultaten te behouden door mijn voeding nog een tijd bij te houden en doordat ik me heb ingeschreven bij de sportschool. Ik blijf 2 keer in de week trainen.

Dat wat GO180 zegt te doen, namelijk echt een levensstijl verandering in plaats van “snel afvallen”, ook echt is wat je geleerd krijgt. Als je al maanden/jaren aan het struggelen bent om gewicht te verliezen / fitter te worden en het lukt niet zelf, dan kan deze manier van werken je helpen, althans dat doet het bij mij. Het is confronterend, je krijgt vragen waarom je doet wat je doet, maar het werkt wel echt!

Deel dit verhaal: