Afgelopen twee jaar ben ik in diverse vormen bij GO180 aan het sporten geweest en door alle trainingen, voedingsadviezen en tips- & tricks tijdens de trainingen geloof ik dat het nu weer tijd is om op mijn eigen benen te staan.

Eind 2015 heb ik – met mijn collega Erik – gekozen om een streng traject in te gaan bij GO180 met volledige 1:1 begeleiding van Hielke. Mijn uitgebreide ervaring hierover lees je hier (https://go180.nl/recensie-rick-de-jong). Na dit traject zijn we met het gehele bedrijf gaan trainen bij GO180, ik ging dus van 1:1 naar Small Group.

Een wijziging die nogal wat aanpassing vergde, maar ik moet zeggen dat het trainen met twee of drie collega’s uiteindelijk erg goed is bevallen.

Voordat ik bij GO begon was ik in de veronderstelling dat ik redelijk kon trainen, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik – zelfs na twee jaar – nog regelmatig bijleer. Ik ben los van alle trainingstechnieken blij dat ik mijn eigen lichaam heb leren kennen, kundig genoeg ben om mijn voeding op orde te houden en er vertrouwen in heb dat ik de juiste oefeningen op de juiste manier toe kan passen.