GO180 Groningen_50-2

Pop-up training: start to build your tomorrow

Trainen in de buitenlucht bij jou om de hoek? GO!

GO180 Groningen_48 GO180-2_1web-1024×683

Ben jij nieuwsgierig naar een echte GO180-workout? Meld je aan voor onze pop-up training op zaterdag 2 of 9 oktober en maak geheel vrijblijvend kennis met onze coaches én werkwijze! Of je nou wekelijks in de gym staat of net (weer) begint met sporten, iedereen is van harte welkom om mee te doen. Tijdens de training in Leeuwarden of in Groningen dagen we jou uit door op een leuke en speelse manier aan je kracht en conditie te werken. Hierbij kijken we natúúrlijk naar jouw niveau en tempo. We sluiten de training af bij het Douwe Egberts Café waar jij alle ruimte krijgt om nader kennis te maken, vragen te stellen én lekker uit te puffen met een een kop koffie. 

Over GO180

Werk onder begeleiding van onze personal coaches aan jouw leefstijl. Wij helpen je vanuit onze hoogwaardige clubs in Leeuwarden en Groningen om jouw doelen te bereiken. Hoe we dat doen? Door met veel aandacht en volgens bewezen technieken te werk te gaan, goed te luisteren en onszelf continu te verbeteren.

Wij geloven dat een sterke en positieve mindset de basis is voor een gezond en vitaal leven. In onze aanpak staat het coachen van jouw mindset dan ook centraal. Met goede eet-, beweeg-, en leefstijladviezen is er meer mogelijk dan je denkt. Benieuwd naar de werkwijze van GO180? Meld je geheel vrijblijvend aan voor onze pop-up training en start to build your tomorrow!

  • Schrijf je in voor zaterdag 2 oktober of zaterdag 9 oktober, van 09.30-11.30. Beide trainingen vinden gelijktijdig plaats in Leeuwarden en Groningen. Schrijf je in voor de training in de stad die jouw voorkeur heeft.
  • Start- en eindpunt is het DE Café in Leeuwarden aan het Ruiterskwartier 111 of het DE Café in Groningen aan de Brugstraat 28.
  • Vanaf het DE-Café vertrekken we wandelend naar de trainingslocatie.
  • Naderhand geven onze coaches een presentatie over GO180 en wat wij voor jou kunnen betekenen in het DE-Café.
  • Na de pop-up training is er ruimte genoeg om vragen te stellen.

Join pop-up training