GO180 Groningen 31web

Personal Training in Groningen

Bij GO180 Personal Training in Groningen helpen we je graag om je doelen te bereiken.

Je fitter voelen, vol zelfvertrouwen je bedrijf kunnen leiden, of er optimaal voor je familie kunnen zijn. Waar het voor jou ook om draait, bij GO180 in Groningen helpen we je graag om je doelen te bereiken. Hoe we dat doen? Door goed naar jouw verhaal te luisteren. Met professionele begeleiding en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat je doelgericht kunt trainen in onze high-end gym, maar ook dat je in het dagelijks leven de aanpassingen kunt maken die nodig zijn om resultaat te boeken.

GO180 Groningen 70web

Een persoonlijke aanpak

Wij coachen mensen die op een verantwoorde en actieve manier blijven hun leefstijl willen veranderen. We kijken naar jouw persoonlijke situatie en wens, of dat nu afvallen, het verbeteren van je figuur of conditie, het verbeteren van je voedingsgewoonten of het maximale uit jezelf halen is. Op basis van een intakegesprek kijken we naar de stappen die gezet moeten worden om je doel te bereiken. Een intakegesprek is geheel vrijblijvend en is bedoeld om te kijken wat we met personal training kunnen bereiken en uit te leggen waar we bij GO180 voor staan.

“GO180 helpt je om jezelf te helpen”

Als je als zesjarige al staat te schitteren op de bühne, dan moet het theater wel je bestemming zijn. En zo geschiedde. Maar wat als je plots niet meer zo comfortabel op dat podium staat? Wat als je niet meer zo zelfverzekerd bent? “Dan is het tijd om in actie te komen”, vertelt Bart Roelofs. “Mijn lijf is immers mijn ultieme instrument.” Bart schakelde de hulp in van GO180, een gouden zet, zo bleek. “GO180 gaf mij een stukje van mezelf terug dat ik door de jaren verloren was.”

GO180 Groningen 39web

GO180 Intakegesprek

Ervaar hoe GO180 jou kan helpen. De intake is geheel vrijblijvend, we verplichten je daarna tot niets. Wel weet je na deze intake waar wij voor staan en hoe we jou kunnen helpen.

  • 2 keer per week Personal Training op locatie bij GO180
  • Voedingsplan gebaseerd op jouw behoeften en wensen
  • 1-op-1 coaching en educatie
  • Toegang tot de online community van GO180 met recepten en challenges

Meer informatie? Neem contact op