Ben je op zoek naar een Personal Trainer in de omstreken van Heerenveen? Dan ben je bij GO180 personal trainers aan het juiste adres. Of het nu gaat om een doelgerichte Personal Coaching, voedingsadvies voor een gezondere levensstijl of Small group training, ons team van professionele trainers staat voor jou klaar.

Personal Training Heerenveen

GO180 is een personal training en lifestyle studio waar jij, één op één, één op twee of in small group begeleidt wordt in het behalen van jouw persoonlijke fitheids- en gezondheidsdoelstellingen. Wij staan klaar voor mensen die op een actieve en verantwoorde manier, blijvend hun lifestyle winnen veranderen. Het hebben van een gezonde levensstijl is meer dan sporten alleen. Het bedraagt een totaal aanpak waarbij voedingsadvies, lifestyle coaching en training een belangrijke rol spelen. Met onze gezonde dosis enthousiasme, uitgebreide ervaring en kennis staat we jou graag bij in het behalen van jouw doelen.

Voedingsadvies Heerenveen

Bij het behalen van de gewenste resultaten speelt voeding een cruciale rol. Wanneer je een besluit neemt op serieus aan de slag te gaan met je lichaam is het van groot belang om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, maar ook de juiste hoeveelheden. Te veel eten kan een positief net zoveel in de weg staan als wanner je te weinig eet of te weinig variatie in je eetpatroon hebt. Even belangrijk is het het bewaken van je doelstellingen. Elke week wordt er een tussentijdse evaluatie ingepland om de voortgang te meten. Je ontvangt elke week een nieuwe eetschema met uitgeschreven dagschema’s afgestemd op jouw energiebehoefte en doelstelling.

De trainers van GO180 zijn gecertificeerd, hebben een sport en/of voedingsopleiding gevolgd en zorgen voor de juiste motivatie die je nodig hebt. Omdat je een ‘afspraak’ hebt met je eigen trainer, dit is veel minder vrijblijvend dat het uurtje sporten bij bijvoorbeeld bovengenoemde sportscholen. Bij GO180 train je overigens altijd “pijnvrij” en voeren we de oefeningen gecontroleerd uit. Een proeftraining of vrijblijvend gesprek inplannen? We helpen je graag om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Na een lange brainstormsessie met mezelf heb ik toch besloten een proefles bij GO180 aan te vragen en ik werd gelijk bij mijn intakegesprek overtuigd. Ik kreeg een trainings- en voedingsschema aangemeten en ik merkte na twee weken al resultaat (vermindering gewicht en vetpercentage)! GO180 beschikt over een stimulerende omgeving, uitstekende fitness apparatuur en vakkundige personal trainers. Ik ben super tevreden! Top!

Personal training in FrieslandBauke Buwalda, Dronrijp
26 jaar

Waar vind je ons?

Je vind GO180 in het WTC hotel Leeuwarden. Ideaal gelegen aan de rondweg van Leeuwarden en goed bereikbaar voor fitness of personal training. Uiteraard kan je gratis bij ons parkeren als je met de auto komt. Woon je in Heerenveen, Stiens, Harlingen, Grou, Jirsum, Joure, Bolsward, Sneek, Akkrum, Drachten, Burgum, Dokkum, Wirdum, Wargea? Dan kan je ons via de nieuwe Haak om Leeuwarden snel bereiken.

Geïnteresseerd in een proeftraining?

Geïnteresseerd in Personal Training bij GO180 in Leeuwarden? Of wil je graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden doornemen? We horen graag van je. Je kan ons een e-mail sturen via info@go180.nl of gebruik ons contactformulier hieronder. Wil je liever eerst telefonisch contact? Bel ons dan op telefoonnummer 058-2038080.