Open dag GO180 25 mei

Welkom bij onze Open Dag!

Ontdek de kracht van beweging, vitaliteit en een gezonde leefstijl op onze speciale open dag op zaterdag 25 mei. Bij GO180 geloven we in een holistische benadering van gezondheid, waarbij we je begeleiden naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven.

Wat kun je verwachten?

Open Dag 25 mei Open Dag 25 mei

Wat kun je verwachten?

  1. Healthcheck

Ontvang een gratis healthcheck door onze ervaren coaches. Ontdek jouw lichaamssamenstelling, BMI, bloeddruk en meer. We geven je inzicht in je gezondheid en helpen je om gerichte doelen te stellen.

  1. De Open Coach Tafel

Heb je vragen over voeding, training of gezondheid? Onze coaches staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Schuif aan bij onze Open Coach Tafel voor persoonlijk advies op maat.

  1. Circuittraining

Doe mee aan onze dynamische circuittraining, geleid door onze gekwalificeerde trainers. Ervaar de verscheidenheid aan oefeningen en technieken die je kunnen helpen om je fitnessdoelen te bereiken, ongeacht je huidige niveau.

  1. Kennismaking met onze (nieuwe) concepten

Ontdek onze concepten die draaien om een totale gezondheidsbenadering. Leer hoe we samen met een combinatie van beweging, voeding, mindset en herstel jou helpen met het bouwen van een gezonde(re) leefstijl en maak kennis met ons nieuwste concept!

  1. Samen in gesprek

Heb jij vragen over onze concepten en de verdere mogelijkheden? Wij gaan graag samen met jou persoonlijk in gesprek en beantwoorden al je vragen.

Programma

  • 09:30 - 14:00 uur: Healthcheck: Wil je verzekerd zijn van een persoonlijk advies? Registreer je hieronder voor een gratis healthcheck.
  • 09:30 - 14:00 uur: Open Coach Tafel: Loop binnen en stel al je inhoudelijke vragen aan onze coaches.
  • 10:00 – 10:45 uur en 13.00 - 13.45 uur: Circuittraining: Wil je de trainingsmethode van GO180 zelf ervaren? Zorg ervoor dat je een plekje reserveert door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen!
  • 09:30 - 14:00 uur: Samen in gesprek: Wil je graag verder in gesprek? Ook tijdens de open dag is hier alle ruimte voor.

Schrijf je nu in, maak kennis en begin jouw reis naar een gezonder(re) leefstijl met GO180! Vul het onderstaande formulier in om je plek te reserveren voor de Healthcheck en/of de Circuittraining op onze Open Dag.

Inschrijfformulier

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op zaterdag 25 mei voor een dag vol inspiratie en motivatie! Zeker zijn van je plek? Vul dan het onderstaande formulier in!