Martijn GOES180

Senior Coach

Achtergrond

Sport is mij van huis uit met de paplepel ingegoten. Mijn vader (Jan Eise) was een grote meneer op schaatsen en inline skates. Al snel bleek dat ik erfelijk belast was met een behoorlijke dosis talent voor deze sporten en dus volgde ik mijn vaders voetsporen. Twaalf jaar lang schaatste ik marathons op het hoogste niveau met als specialiteit de lange wedstrijden over 100km of meer op natuurijs.

Na de middelbare school ben ik naar het CIOS gegaan waar ik in de richting Fitness, Health en Management de basis heb gelegd voor mijn werk in de fitnessbranche. Tijdens mijn actieve schaatscarrière was ik al werkzaam in de fitness en heb dat eigenlijk ieder jaar een beetje uitgebreid. Sinds 2007 werk ik op freelancebasis en doe ik veel meer dan alleen training geven. Toch is dat waar mijn hart ligt; mensen beter, sterker, sneller, mooier, zelfverzekerder maken.

Naast mijn werk als trainer is het schrijven over sport en gezondheid een van mijn andere kwaliteiten. Zo schrijf ik inhoudelijke artikelen voor schaatsbladen, publiceer online en heb ik 2 jaar lang artikelen voor Men’s Health geschreven. Tevens leid ik als docent andere mensen op tot fitnesstrainer.

Als Personal Trainer voeg ik alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan over training en voeding samen met mijn topsport mentaliteit. En die combinatie blijkt ijzersterk.

Opleidingen

  • CIOS Heerenveen met als specialisatie ‘Sportschoolhouder’
  • Fit!Vak Personal Trainer
  • AALO Bootcamp Instructor

Specialismen

  • Kracht- en spieropbouw
  • Shape / Gewichtsverlies
  • Sportspecifieke training / Topsportbegeleiding

Wil je meer weten over Martijn? Of denk je dat Martijn jouw ideale personal trainer en Lifestyle Coach is? Neem dan contact met hem op via info@go180.nl of 058-2038080.