clubs

Maak kennis met GO180 Groningen!

Open dag 11 december

GO180 Groningen_36 GO180 Groningen_22

Open dag 11 december

Nu onze Groningse vestiging al een tijd geopend is, is het hoog tijd om je wat beter te leren kennen. Daarom nodigen we je van harte uit om langs te komen op onze open dag op 11 december, van 13.00 tot 16.00 in onze club aan Winschoterdiep 50.

Kom naar de open dag voor:

  • Rondleiding: Tijdens een rondleiding vertellen onze coaches je alles over GO180 en de club in Groningen. Na de tijd ontvang je een goodiebag.
  • Speeddaten: Onze coaches beter leren kennen? Met een kort gesprek hebben we het onder meer over je persoonlijke doelen, doen we een pijncheck en voedingsconsult en geven we je advies over je levensstijl. Ben je daarna enthousiast geraakt en wil je verder met GO180, dan krijg je 5% korting op ons Essentials-programma.
  • Groepstraining: In twee groepstrainingen van dertig minuten nemen we je mee in de praktijk van GO180. Zo ervaar je hoe het is om op individueel niveau te werken in groepsverband. Wil je vooraf zeker zijn van een plek? Reserveer online. Ben je enthousiast geraakt en wil je meer van dit soort groepstrainingen? Dan ontvang je 15% korting op de eerste drie maanden van ons GO2Gether-programma.
  • Body-meting: Om je bewust te maken van je lichaamssamenstelling bieden we een screening aan. Na de screening nemen we de resultaten door en bespreken we een mogelijk intakegesprek of een proeftraining.

Meld je aan

Alle bezoekers maken kans op een maand gratis personal training en coaching met het invullen van onze enquĂȘtevragen. Daarnaast nodigen we iedereen die op onze open dag is geweest uit voor een extra lang intakegesprek, om jou en je persoonlijke doelen nog beter te leren kennen. Zien we je op 11 december in club in Groningen? Meld je aan via onderstaand formulier. We zien je snel!