Small Group training Groningen volgen?

Small Group training Groningen

Small Group training Groningen. Behaal samen je doelen! GO2Gether: Maak kennis met ons Small Group training programma!

Small Group training Groningen volgen?

Small group training Groningen Small group training in Groningen

Small Group training Groningen volgen?

Wil jij werken aan je persoonlijke doelen op het gebied van beweging en voeding en doe je dat het liefst binnen een groep? Dan is ons GO2Gether programma iets voor jou! Begin aan de Small Group Training in Groningen en motiveer elkaar terwijl je werkt aan je doelen. Meer hierover lees je op deze pagina.

Je persoonlijke doelen bereiken tijdens de Small Group Training Groningen

Wil je graag persoonlijke begeleiding krijgen tijdens het sporten, maar train je ook het liefst in groepsverband? Bij de Small Group Training in Groningen heb je de voordelen van beide werelden. De individuele begeleiding van een personal trainer en de motivatie van teamgenoten komen hier samen. Het is een geweldige combinatie die jou optimaal helpt je persoonlijke doelen te bereiken.

Bij GO180 bieden we een effectief programma dat naar wens drie, zes of twaalf maanden duurt. Binnen dit termijn stellen we samen jouw persoonlijke doelen op die je met hulp van groepsgenoten gaat bereiken. Dat ziet er als volgt uit:

  • Onder begeleiding van een GO180 coach train je twee keer per week
  • Met een groep van maximaal acht personen volg je de trainingen
  • We maken een trainingsprogramma dat op jou is afgestemd
  • Je krijgt advies over voeding en wordt daarin begeleid
  • Iedere week monitoren we de voortgang en geven we je feedback
  • Maandelijks kom je in aanmerking voor themasessies of groepscoaching

Tijdens het traject geven wij 100% toewijding en hetzelfde verwachten we van jou. Zo kunnen we van jouw persoonlijke strijd een succes maken! Of je nu voor de Small Group Training kiest of de voorkeur hebt voor een personal trainer in Groningen, wij staan klaar om jou bij te staan.

Onze werkwijze

Begin je aan onze Small Group Training in Groningen, dan is het essentieel je traject optimaal in te vullen. Dat kan alleen met een programma dat volledig op maat is ingericht. We hanteren een vakkundige werkwijze die jou helpt je persoonlijke doelen na te streven en het maximale uit jezelf te halen:

1.     Het startpunt bepalen

Om te weten op welk niveau we het traject starten, doen we een uitgebreide analyse van je huidige leefstijl, je lichaamsconditie en je voedingspatroon. Deze informatie geeft ons de mogelijkheid een programma op maat op te zetten dat zich richt op een gezond bewegings-, eet- en leefpatroon. Wanneer nodig is het trainingsprogramma onderhevig aan aanpassingen. Gedurende de Small Group Training doen we periodieke metingen die laten zien waar in het proces we staan en hoe ver jouw doelen binnen handbereik zijn.

2.     Teamsupport bij het werken aan je doelen

Het mooie aan sporten in een groep is de verbinding die in de loop van het traject ontstaat en sterker wordt. Iedereen streeft zijn eigen doelen na maar loopt tijdens het proces tegen obstakels aan. Ook jij komt de man met de hamer een keer tegen, maar dankzij de steun en motivatie van teamgenoten ga je daar doorheen. Andersom geldt hetzelfde en kan jij jouw sportgenoten tijdens de Small Group Training over hun hindernissen helpen.

Small Group Training bij GO180 in Groningen

Ga je met ons de uitdaging aan om jouw persoonlijke doelen te behalen? Volg een gratis proefles en ervaar zelf hoe onze Small Group Training in Groningen jou helpt bij het bereiken van je doelen. Ook is onze Small Group Training in Leeuwarden te volgen. Ben je benieuwd hoe je jouw doelen kan behalen en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor informatie en advies.

Onze werkwijze

GO180 Groningen 16web

Het bepalen van je startpunt

Tijdens een uitgebreid assessment stellen we gerichte vragen om inzicht te krijgen in je huidige situatie. Aan de hand van een lichaamsanalyse bespreken we je lichaamsbouw en de doelen die jij wilt bereiken. Zo ontwikkelen we een programma op maat die elke keer weer aangepast wordt indien dit nodig is. Je traint twee keer per week samen met je groepsgenoten onder begeleiding van een GO180 coach in onze club. Omdat we elke keer weer wat meer van je lichaam vragen stellen we je trainingsprogramma regelmatig bij. De trainingsprikkel van gisteren is immers niet de trainingsprikkel van vandaag. Hierom zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om jouw lichaam zo optimaal mogelijk te belasten waardoor jij optimaal kan presteren en functioneren.

GO180 Groningen 31web

Voedingsadvies ter ondersteuning

Ja, want bij een sportief leven hoort een gezond eetpatroon. Dit is essentieel voor het bereiken van je doel(en). Hierom kun je voor alle vragen omtrent voeding terecht bij je coach. We geven je graag suggesties en adviezen mee die jou in de gewenste richting stuurt. Het is een uitdaging om een manier van eten te vinden die bij je leefstijl past. We zeggen je niet hoe je het moet doen, maar bespreken wat er allemaal mogelijk is. Een manier die je vrijlaat omgaan met de keuzes die je maakt, waardoor lekker eten geen probleem meer is en waardoor je kunt eten wat bij jou past.

Small group training in Groningen

Coaching binnen Small Group Training

De twee uren per week dat je bij ons traint zijn een belangrijke schakel in het groter geheel, maar niet het belangrijkste. De overige 166 uren in je week maken de grootste impact en bepalen of je dichterbij je doel komt, of dat je deze juist steeds verder uit het oog verliest. Daarom laten wij niets aan het toeval over. Aan de hand van onze GO180 app en feedbackformulier monitoren we jouw progressie en sturen we bij waar nodig. We vragen je om op diverse pijlers een waardering te geven zodat we een goed beeld krijgen van je situatie waardoor we tijdig aan de juiste knoppen kunnen draaien. Tijdens de trainingsmomenten is er volop persoonlijke aandacht en voldoende ruimte om adviezen te ontvangen die echt impact maken op je week. Je coach staat namelijk altijd voor je klaar. Daarnaast zijn de maandelijkse themabijeenkomsten speciaal ingericht om diverse onderwerpen te behandelen die gaan over training, voeding, mindset en herstel. Alles wat jij nodig hebt om vooruit te blijven bewegen.

Wil je een keer meedoen aan een Small Group Training in Groningen?

We vertellen je graag meer over ons GO2Gether programma. Hierom ben je van harte welkom voor een gratis proefles. Maak kennis met onze coaches en werkwijze en ontdek wat onze groepsprogramma’s voor jou kunnen betekenen!