GO180 TRAINEESHIP

GO180 Personal Trainers is niet zomaar een personal gym. We begeleiden onze leden met veel persoonlijke aandacht in het behalen van hun fysieke en mentale doelstellingen. We bieden een totaalaanpak van doelgericht trainen, voedingsadvies en coaching. Daarbij is ook veel aandacht voor kennisoverdracht en het vergroten van inzicht en zelfredzaamheid. Je wordt niet zomaar trainer bij GO180 Personal Trainers. Wij zijn specialisten; gedreven, ambitieus en altijd in ontwikkeling. We willen niet alleen het beste uit onze leden halen, maar ook uit elkaar.

Trainees
Wij zijn per direct op zoek naar 2 hoog gemotiveerde trainees. Het GO180 traineeship is jouw kans om te leren van expert trainers en coaches. Als trainee maak je een deel uit van het hechte en gepassioneerde trainers team, je mag werken in een high-end gym met de allerbeste trainingsapparatuur en materialen. Een fantastische start van jouw trainers carrière!

“Je bent als personal trainer namelijk volledig verantwoordelijk voor iemand zijn ‘’veranderingsproces’’ binnen GO180. Het volledig begeleiden van je lid in zijn of haar dagelijkse routine dat uiteindelijk een transformatie teweeg brengt in zijn of haar mentale en fysieke gesteldheid.”

Tijdens het GO180 Traineeship staan de onderstaande onderwerpen centraal:
1. Training; basis principes, programmeren en periodiseren, de juiste cues, etc.
2. Blessure preventie en behandeling; stretchen en mobiliteit, ART, foamrollen, etc.
3. Voeding; basis voedingsleer, afvallen, maatplannen maken, de voordelen van de juiste supplementen, etc.
4. Coaching; optimalisatie van slaap, reduceren van stress, gedragsdoelen stellen, etc.
5. Trainers eigenschappen; welke eigenschappen en waardes moet je als goede personal trainer uitdragen?

Wat wij vragen
✓ Je bent ambitieus en gedreven en wilt je blijven ontwikkelen
✓ Je bent servicegericht, flexibel, representatief en communicatief sterk
✓ Passie en affiniteit met fitness ‘’practice what you preach’’
✓ Je bent 25 uur in de week beschikbaar
✓ Je bent per direct beschikbaar in de ochtend, avond en op zaterdag
✓ 100% commitment en aanwezigheid

Ben jij wie we zoeken?
Het traineeship heeft een duur van 3 maanden. We nemen alleen de beste en meeste gemotiveerde van de klas aan. Ons uitgangspunt is dat je na je stage bij ons in dienst kan komen. Je motivatie (schriftelijk of anderszins) en CV met foto kun je mailen naar hielke@go180.nl.