Go Together Limited

Maak in 3 maanden tijd kennis met ons en wat er mogelijk is voor jou en jouw fysieke en mentale doelstelling(en). Tijdens het 13 weken groepsprogramma leer je wat voor jou werkt op het gebied van training, voeding en mindset.

Voor wie is het programma?

Veel mensen hebben moeite om de eerste stap naar de sportschool te zetten; naar een sterk, fit en gezond lichaam. Na het nemen van deze eerste en moeilijkste stap ga je gemotiveerd en vol goede moed aan de slag, maar na een korte periode boek je weinig tot geen resultaat. Je raakt gedemotiveerd! Misschien denk je aan stoppen of een shake dieet. Je zit met vragen waar je eigenlijk geen goed antwoord op krijgt, zoals:

  • – Hoe voer ik oefeningen goed uit?
  • – Wat moet ik eten en hoeveel?
  • – Hoe blijf ik “gemotiveerd”?
  • – Ga ik mijn doelstelling wel bereiken?

Hoogste tijd om te ervaren wat er allemaal mogelijk is
Je traint in of rondom de privé gym van GO180 met de beste faciliteiten, de nieuwste technologieën en werkt met de beste coaches. Je zult hardnekkig vet weg zien smelten en bouwt tegelijkertijd spiermassa op, waardoor je metabolisme een boost krijgt. Allemaal in slechts 13 weken tijd. Het belangrijkste resultaat? We leren je hoe je jouw fysieke en mentale verandering blijvend kunt behouden. Kortom:

  • – Fysiek en mentaal resultaat
  • – Trainen in gelimiteerde groepen van 8 – 10 personen
  • – Een échte connectie met je trainer
  • – Effectieve trainingen 1 tot 2 vaste momenten in de week
  • – Coaching en educatie

Inhoudelijke informatie

Kick-off Event
De start van het Go Together programma vindt plaats in de privé gym van GO180. Tijdens een 1,5 uur durende sessie starten we met het leggen van de fundering voor de rest van het programma. De kick-off staat in teken van fysieke training, het verkrijgen van de nodige kennis en vaardigheden omtrent training, voeding én mindset.

Toegang tot de Online Community
Coaching en educatie is de fundering voor het behalen van duurzame resultaten. Alleen ‘’iets’’ weten doet nog niks voor je zolang je het niet een onderdeel maakt van je leven. Daarom plaatsen we wekelijks in een speciale online community wekelijks opdrachten voor het creëren van de fundering die de basis is van een krachtige mindset.

Fysieke Trainingen
Op 1 of 2 vaste momenten per week worden er trainingen in of buiten onze privé gym verzorgd. Constant wordt er aandacht gegeven en gecoacht op de juiste technieken en uitvoering.

Evaluatie Event
Na 13 weken staat er een terugkom moment gepland die in teken staan van het resultaat wat je in die periode hebt weten te behalen. Vragen zoals; wat heeft gewerkt, wat niet, wat moet er veranderen om mijn doelstelling te behalen, en nu?

Contact
Wil je meer informatie over het Go Together Limited programma of wil je gelijk aan de slag? Vul dan onderstaand je gegevens in of neem telefonisch contact op via 058-2038080.