Go Together

Tijdens het 6 maanden durende groepsprogramma leer je wat voor jou werkt op het gebied van training, voeding en mindset. Echter kennis en vaardigheden vergaren is slechts stap 1. Stap 2 is leren om deze kennis om te zetten in duurzaam resultaat.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Voor wie is het programma?

Voor toegewijde mensen die bewust kiezen voor het veranderen van zijn of haar leefstijl. Je wil een gezonder en vitaler leven gaan leiden alleen weet alleen nog niet zo goed hoe.

Wat doet het programma?
– Drastische verbetering in je kwaliteit van leven

- Kennis en vaardigheden ontwikkelen over training en voeding
– Creëren van een krachtige mindset
– Leren wat voor jou werkt, maar belangrijk nog; waarom dit werkt en hoe je dit de rest van je leven kunt volhouden

Inhoudelijke informatie

Kick-off Event
De start van het Go Together programma vindt plaats in de privé gym van GO180. Tijdens een 2 uur durende sessie starten we met het leggen van de fundering voor de rest van het programma. De 2 uren staan in teken van fysieke training, het verkrijgen van de nodige basis kennis en vaardigheden omtrent training, voeding én mindset.

Groepscoaching en Educatie
Coaching en educatie is de fundering voor het behalen van duurzame resultaten. Alleen ‘’iets’’ weten doet nog niks voor je zolang je het niet een onderdeel maakt van je leven. Daarom werken we wekelijks aan speciale opdrachten voor het creëren van de fundering die de basis is van je gedrag en krachtige mindset.

Fysieke Trainingen
De eerste maand leer jij de juiste technieken van oefeningen die passen bij jouw doelstelling
. Twee keer per week train je met een persoonlijk schema in onze privé gym onder begeleiding van één van onze expert coaches.
Iedere zaterdagochtend van 09:30-10:30 uur volg je een strength & conditioning training.

Vrijblijvende intake Go Together Programma

Benieuwd geworden? Schrijf je dan onderstaand in voor een vrijblijvende intake. Tijdens dit kennismakingsgesprek gaan we op je huidige situatie in en wat we kunnen verbeteren. Kom er achter wat GO180 voor jou kan betekenen!

Na verzending ontvangt je per mail een bevestiging en vervolgens nemen wij z.s.m. contact met je op.

Schrijf jij je voor 1 augustus in voor een vrijblijvende intake? Dan ontvang jij verschillende PDF-documenten met onze gratis tips over o.a. voeding, training, energie & mindset.