Online coaching Logo GO180

GO180 staat voor je klaar!

We zitten alweer weken in lockdown. Hoe lang dit nog gaat duren? Niemand die het weet. Deze situatie is uniek en vraagt constant om flexibiliteit, improvisatie en aanpassingen. Ook bij ons. Alles om ervoor te zorgen dat we jou kunnen blijven helpen bij het behalen van jouw fysieke en mentale doelen. 

Bij GO180 hebben we dit ook gedaan. Alles om ervoor te zorgen dat wij jou kunnen helpen bij je fysieke en mentale doelen. Hiervoor hebben wij onze dienstverlening enigszins aangepast. Nog steeds van hoogwaardige kwaliteit maar passend binnen de huidige tijd waarin we leven.

We noemen het: Hybride Coaching

Buiten sporten kan gewoon

Stap 1 - Intakegesprek

Zoals gebruikelijk starten we met een intakegesprek. Normaal face-to-face. Nu ook maar dan online via beeldbellen. Tijdens het intakegesprek zoomen wij in op jou, jouw gezondheid en je doel(en). Alles om ervoor te zorgen dat we een goed beeld krijgen van elkaar en alle benodigde informatie hebben om jou te voorzien van een passend advies/ programma.

Stap 2 - Maak kennis met je coach

Start jij met een programma van GO180? Dat is de tweede stap een online assessment met jouw persoonlijke coach. Dit is je eerste kennismaking. Tijdens deze afspraak gaan we aan de slag met je plan van aanpak en worden alle praktische zaken verder uitgelegd zoals de afspraken met je Coach, de GO180 app, werkboek- en handboek en registratietools die jou helpen bij het bereiken van jouw doel(en). Na deze afspraak ben je good to GO.

Stap 3 - Trainen in de outdoor gym

Jouw eerste fysiek trainingssessie met je Coach. Ja. dat klopt. We kunnen gewoon trainen. En met zeer goed faciliteiten in onze outdoor gyms en met alle benodigde voorzorgsmaatregelen.

Sporten tijdens corona?

Neem contact met ons op

Neem contact op