Portret Go180 13

Tjesca van Raalte

De beste versie van jezelf worden en zorgen dat jij iedere dag de dag met vol zelfvertrouwen begint. Een leven lang een actieve en gezonde leefstijl: dat is waar we samen naar streven!

Specialisme

Met een hart voor bewegen en gezondheid wil ik jou leren en begeleiden naar een duurzame leefstijl. Beweging en voeding is een goed begin, maar je iedere dag ├ęcht goed voelen is afhankelijk van veel meer factoren. Iedereen is anders, wat maakt dat ieder individu een andere aanpak nodig heeft. Maatwerk en veerkracht, daar ga ik voor!

  • Hormoondeskundige
  • Krachttraining
  • Voedingsadvies
  • Leefstijl coaching en counseling

Achtergrond en aanpak

Vanaf het moment dat je als kind een sport gaat beoefenen ben ik daarna nooit meer gestopt met het goed zorgen voor mijn lijf. Vanuit de teamsport groeide mijn interesse voor bewegen en een gezonde leefstijl, waarna ik geen moment twijfelde over welke opleiding ik wilde volgen. In 2017 startte ik met mijn opleiding HBO Bachelor Sportkunde. Tijdens de opleiding heb ik zowel bewust als onbewust consequent gekozen voor de richting waarbij sport wordt gecombineerd met gezondheid. Ik behaalde mijn certificaten voor fitnesstrainer en specialiseerde mezelf in mijn afstudeerjaar in bewegen in relatie tot de hormoonhuishouding.