slide-6

Martijn Kromkamp

Hier maak ik mensen beter, sterker, fitter, mooier, zelfverzekerder en vooral gezonder.

Specialisme

Ik kon eigenlijk niet anders dan een sportman worden. Zo is mijn vader, Jan Eise Kromkamp, een bekende schaatser en inline skater. Het was al snel duidelijk dat ik erfelijk belast was met hetzelfde talent. Ik volgde daarom al gauw in mijn vaders voetsporen. Zeventien jaar lang schaatste en skeelerde ik marathons op het hoogste niveau, met als specialiteit de lange wedstrijden over honderd kilometer of meer op natuurijs.

  • Coaching
  • Kracht- en spieropbouw
  • Shaping en gewichtsverlies
  • Sportspecifieke training
  • Topsportbegeleiding
  • Voedingsplannen

Mijn achtergrond

Tijdens het schaatsen, was ik al actief in fitness en mijn interesse bleef alsmaar groeien. Daarom ging ik na de middelbare school naar het CIOS, waar ik in de richting Fitness, Health & Management de basis heb gelegd voor mijn werk in de fitnessbranche. Als zzp’er heb ik sinds 2008 veel kanten van de branche leren kennen, maar bij GO180 kan ik doen wat ik het allermooiste vind. Hier maak ik mensen beter, sterker, fitter, mooier, zelfverzekerder en vooral gezonder.

Naast het trainen en en coachen van mijn cliënten ben ik binnen GO180 als head coach verantwoordelijk voor de inhoudelijke kennis en vaardigheden van ons team. De lat hiervoor ligt bijzonder hoog. Zo coachen we onze cliënten richting het behalen van het maximale resultaat. Met mijn topsportachtergrond, jarenlange kennis over training, voeding, lifestyle en coaching zorg ik ervoor dat we altijd voor het hoogst haalbare gaan; jij, m’n team en ook ikzelf.