header-koen

Koen Manson

Wanneer je weet waar het voor jou om draait en je bereid bent de switch te maken, is alles mogelijk.

Specialisme

Die passie heb ik om weten te zetten in actie. Zo deed ik jaren aan zelfstudie in de vorm van psychologie, verantwoorde voeding, trainingskunde, anatomie en fysiologie. Vervolgens ben ik diverse opleidingen en specialisaties gaan volgen op het gebied van trainings- en voedingskunde, fysiologie en anatomie.

Door een switch te maken en een heftige blessure ben ik gegroeid als mens en professional. Jij kunt dat ook. Wanneer je weet waar het voor jou om draait en je bereid bent de switch te maken, is alles mogelijk.

  • Coaching
  • Kracht- en spieropbouw
  • Shaping en gewichtsverlies

Achtergrond

koen-1 koen-2

Achtergrond

Sport was altijd een belangrijk onderdeel van m’n leven. Gedurende m’n jeugd beoefende ik er meerdere, waaronder voetbal. Vanwege een akelige blessure en een foutief uitgevoerde operatie was dit uiteindelijk niet meer mogelijk. Voor herstel en als uitlaatklep begon ik me te richten op krachttraining. Het was een frustrerende periode, maar met een lichtpuntje. Krachttraining en bezig zijn met m’n fysieke en mentale gesteldheid werden een steeds grotere passie.

Ik vind het leuk om mensen te helpen en ze van dienst te zijn. Destijds koos ik daarom eerst voor de horecabranche. Na verloop van tijd bleek het niet de juiste keuze en realiseerde ik me dat ik liever een hele andere kant op wilde. Dat is m’n passie: mensen helpen gezonder en sterker te worden, fysiek en mentaal.