Go180 Leeuwarden 50web

Janine Kooistra

Mijn passie voor gezondheid komt vanuit de gedrevenheid om mensen als jij te helpen.

Specialisme

Al sinds mijn tienerjaren ben ik in de sportschool te vinden. Eerst om aan m’n eigen lichaam te werken, maar al snel om meer te weten te komen over training en voeding. Zo wilde ik weten hoe je het inzet om fitter, sterker en gezonder te worden.

  • Coaching
  • Kracht- en spieropbouw
  • Shaping en gewichtsverlies

Mijn achtergrond

Tijdens mijn studie Tourism Front Office Management werd mijn interesse in sport en gezondheid alleen maar groter. Na het afronden van m’n studie werkte ik nog wel een jaar in hotels, maar uiteindelijk besloot ik me volledig te concentreren op personal training, coaching en voeding. Dat is namelijk m’n echte passie.

Om meer kennis op te doen op het gebied van trainings- en voedingsprogrammering en gedragsverandering heb ik meerdere opleidingen en specialisaties gevolgd. Inmiddels zijn we jaren aan ervaring en veel gelukkige geholpen mensen verder.

Mijn passie voor gezondheid komt vanuit de gedrevenheid om mensen als jij te helpen. Naast het creëren van een fitter en gezonder lijf, haal ik daarom ook steeds meer voldoening uit mensen helpen met hun mindset. Door deze sterker te maken, krijg je namelijk veel meer zelfvertrouwen en sta je sterker in het leven.