GO180 119

Bas Winkels

Het is mijn missie jou in harmonie met jezelf te laten leven.

Specialisme

Gezondheid, vitaliteit en sport staan al m’n hele leven centraal. Zo was ik al op jonge leeftijd op de atletiekbaan te vinden. Door te presteren op niveau leerde ik veel over m’n eigen gedrag, lichaam en voeding. Zo ben ik ook een keer tegen de lamp gelopen, zoals iedereen dat wel eens meemaakt. Voor mij gold het als een ervaring met een enorm positieve impact. Het was een van de redenen dat ik besloot personal coach te worden. Zo kan ik mijn kennis delen met m’n omgeving en anderen helpen.

  • Coaching
  • Kracht- en spieropbouw
  • Sportspecifieke krachttraining
  • Shaping en gewichtsverlies

Mijn aanpak

Door de ervaring die ik heb opgedaan als atleet en coach heb ik gemerkt dat het essentieel is om mensen zo breed mogelijk te begeleiden. Het begint misschien bij training en voeding, maar daar draait het lang niet alleen om. Daarom heb ik me ook verdiept in gedrag, mindset en coaching.

Het is mijn missie jou in harmonie met jezelf te laten leven. Ik vertel je wat je moet horen en niet wat je wilt horen. Dat doe ik door je te helpen een leefstijl te ontwikkelen die niet alleen bij je past, maar ook het gezondst is.