GO180 Groningen LR 129

Groningen

Bij onze privé club in Groningen krijg je alle kans om samen met je Personal coach te trainen en te werken aan je persoonlijke doelen. Maar ook om te ontspannen en te herstellen.

Club Groningen

Nabij het voetbalstadion van FC Groningen vind je de tweede privé club van GO180, gevestigd op de begane grond van MyOffice aan Winschoterdiep 50. Met 600 vierkante meter onderscheidt deze luxe club zich als een ruime open ruimte waar je samen met je coach optimaal aan al je persoonlijke doelen kunt werken.

  • Plek voor verbindingen, persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Professionele cardio- en fitnessapparatuur
  • Luxe kleedkamers met douches
  • Herstel shakes
  • Privé booths om je plannen te bespreken
  • Ruime openingstijden

Een essentieel onderdeel voor het behalen van je doelen

GO180 Groningen_39 GO180 Groningen_40

Een essentieel onderdeel voor het behalen van je doelen

Bij onze club in Groningen krijg je alle kans om te werken aan je persoonlijke doelen. Afvallen, werken aan je fitheid, fysieke of mentale doelen? Onze Personal coaches staan voor je klaar! Zo train je op basis van een gepersonaliseerd trainingsschema met je coach, bespreek je op vaste momenten je doelen en evalueer je deze. We doen er alles aan om onze club als een tweede thuis te laten voelen. Daarom kun je naast je inzet ook heerlijk tot rust in onze luxe kleedkamers en fantastisch ingerichte lounge met bar, van alle gemakken voorzien om je een moment voor jezelf te geven.