Go180 Leeuwarden 78web

Maak kans op een maand gratis personal training en coaching

Wie zegt dat gezond saai is? Check onze lunchspecial in samenwerking met het Douwe Egbert Café. Niet alleen hartstikke lekker én verantwoord, je kunt er ook nog eens een fantastische prijs mee winnen!

De spelregels

GO180 Groningen_30 Go180 Leeuwarden 87web

De spelregels

Wil jij kans maken op een maand gratis personal training en coaching? Vul het het contactkaartje in dat je ontvangt bij jouw bestelling in een van de DE cafe’s. Of laat je gegevens achter via onderstaand invulformulier. Op donderdag 30 september maken wij de winnaar bekend. Heb jij de prijs te pakken? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Schrijf je in voor de winactie

  • De winactie loopt van 30 augustus tot en met 30 september 2021.
  • Alle deelnemers kunnen gratis en vrijblijvend een intakegesprek aanvragen bij GO180.
  • 30 september 2021 loten we de winnaar. Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaar.
  • In oktober en november wordt de winnaar 2x in de week één op één gecoacht door een van onze personal trainers.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere diensten.
  • De winactie is alleen geldig in 2021.

Build your tomorrow!

Ben jij toe aan een nieuwe leefstijl? Wij helpen je je om de beste versie van jezelf te worden en het maximale uit je leven te halen. Dat doen we door met veel aandacht en volgens bewezen technieken te werk te gaan, goed te luisteren en onszelf continu te verbeteren. 

 

Vanuit onze hoogwaardige clubs in Leeuwarden en Groningen bieden onze personal coaches eet-, beweeg-, en leefstijladviezen die volledig afgestemd zijn op jouw niveau en doelen. Wij weten zeker dat jij tot veel meer in staat bent dan jij denkt. Build your own tomorrow en meld je aan voor een kennismakingsgesprek bij GO180!