GO ONE-EIGHTY! 30 Day Challenge Leeuwarden

Het 30 dagen programma van GO180 Personal Trainers in Leeuwarden is een 180 graden ommekeer in jouw levensstijl! Het is een introductie waarin je leert wat voor jou werkt op het gebied van training, voeding, supplementen én lifestyle,. Maar belangrijker nog; waarom dat voor jou werkt.

Veel mensen hebben moeite de eerste stap te zetten naar de sportschool; naar een slank, fit, en gezond lichaam. Vervolgens neem je die eerste drempel, die het moeilijkste is, dan ga je vol goede moed en motivatie aan de slag, maar na een korte periode boek je weinig tot geen resultaat. Je raakt gedemotiveerd! Zit misschien al te denken om te stoppen of toch een shake dieet te doen. Je zit met vragen waar je eigenlijk geen goed antwoord op krijgt:

  • ✓ Hoe voer ik oefeningen goed uit?
  • ✓ Wat moet ik eten en hoeveel?
  • ✓ Hoe blijf ik “gemotiveerd”?
  • ✓ Ga ik mijn doelstelling wel bereiken?

Adviezen uit je omgeving zijn erg verschillend, en je weet zelf niet hoe je het aan moet pakken.

Het 30 dagen programma
Vanaf 16 januari 2017 zijn wij maandelijks op zoek naar maximaal 10 personen die hun leven én levensstijl een compleet nieuw impuls willen geven door te investeren in zijn of haar gezond- én fitheid! Het kan ook zijn dat je voor altijd af wilt rekenen met overtollige vet massa, energie-dips, vreetbuien en het bezoeken van de sportschool zonder resultaat.

Wat houdt het programma in?
– Je doelen bepalen en daadwerkelijk ook je doelen behalen;
– 2 één op één trainingssessies per week
– 1 groepstraining op zaterdagochtend per week
– Wat trainen is en wat wij bedoelen met 100% effort;
– Wat de juiste voeding voor jou is en waarom;
– Het optimaliseren van je spijsvertering;
– Het verbeteren van je hormonale balans;
– Meer energie en een betere vetverbranding
– Kortom; een gezondere versie van jezelf!

Wat verwachten wij van jou?
– 3x per week trainen in de personal gym van GO180
– 100% inzet en aanwezigheid

Kosten: €349,-

Heb jij de juiste mindset? Ben jij bereidt om te stoppen met uitstellen en serieuze resultaten te gaan behalen? Klaar om aan de slag te gaan met een no-nonsense all-in programma speciaal ontwikkeld is voor het behalen van zichtbaar resultaat?

Wil je meer informatie over de 30 Day Challenge of wil je gelijk aan de slag? Vul dan onderstaand je gegevens in of neem telefonisch contact op via 058-2038080.